Hart voor de natuur sinds 1923

Nocciolata

Romige pasta van hazelnoot en chocolade

Nocciolata is een heerlijke romige pasta van hazelnoot en chocolade, bereid volgens traditioneel Italiaans recept en exclusief ontwikkeld door Rigoni di Asiago. Zacht, uitgesproken en met de volle smaak van Italiaanse hazelnoten; Nocciolata is moeilijk te weerstaan.

De pasta is samengesteld uit de beste biologische ingrediënten: zorgvuldig geselecteerde hazelnoten uit Italië, magere cacao uit Santo Domingo, magere melk, vanille en zonnebloemolie. De organische cacaoboter geeft Nocciolata een heel eigen smaak en geur. De zachtromige smaak en textuur zijn het resultaat van een proces van langzame en methodische menging van al deze met zorg uitgekozen ingrediënten.

Nocciolata is het resultaat van twee jaar uitgebreid onderzoek. Uniek aan Nocciolata is dat het geen kleurstoffen, conserveringsmiddelen of kunstmatige smaakstoffen bevat. En het is glutenvrij. Nocciolata is bovendien licht verteerbaar en rijk aan calcium en fosfor. Het is, kortom, ideaal voor zowel volwassenen als kinderen en kan zonder schuldgevoel worden gegeten.

nocciolata-content

 

Dankzij de rijke smaak van hazelnoten en chocolade kan Nocciolata puur worden gegeten, maar het is ook heerlijk op bijvoorbeeld toast en brood. Het is de perfecte smaakmaker voor gebak en een feestje voor op de pannenkoek.

Back to Top