Hart voor de natuur sinds 1923

Mielbio

Al het goede van honing

In Rigoni is de productie van honing een eeuwenoude traditie en het resultaat van kennis die van generatie op generatie wordt doorgegeven.

Honing, het resultaat van de onvermoeibare inzet van bijen, staat als sinds mensenheugenis bekend om zijn verkwikkende, revitaliserende en rustgevende werking. Bovendien is het rijk aan vitaminen en mineralen. De familie Rigoni heeft zich er altijd voor ingezet om dit kostbare product met zijn ontelbare kleur- en smaaknuances te behouden en biedt sinds 1992 een reeks aan biologische honing, geproduceerd met veel respect voor de natuur. De honing wordt onverwarmd bereid, waardoor het product ‘pure honing’ genoemd mag worden. Dit natuurlijke bereidingsproces zorgt ervoor dat de smaken en aroma’s optimaal behouden blijven. En dat proef je!

Exclusief natuurproduct

Mielbio is een exclusief natuurproduct, zonder kunstmatige geur- of smaakstoffen. De bijenkorven mogen geen chemische behandeling ondergaan en worden regelmatig gecontroleerd op pesticiden. Voor het desinfecteren van de korven voor Mielbio worden niet-agressieve methoden gebruikt, om de kwaliteit van de honing niet te beïnvloeden. Tijdens het productieproces worden in alle fases interne controles uitgevoerd. De bijen werken in een natuurlijke en gezonde omgeving. De honing is dan ook volkomen biologisch.Naast een aantal vloeibare honingsoorten heeft Rigoni onlangs ook romige varianten op de markt gebracht. Mielbio van Rigoni di Asiago is er in de meest pure smaken, zoals acacia, kastanje, boshoning, sinaasappel, citroen, wilde veldbloemen en lindebloesem.
Vloeibaar of romig, uit één bloem gemaakt of uit vele bloemen, lichtgeel, oranje of goudkleurig… in Mielbio komt al het goede van honing samen.

mielbio-content

Back to Top