Hart voor de natuur sinds 1923

Fiordifrutta

Jam van 100% biologisch fruit

Fiordifrutta van Rigoni di Asiago is een heerlijke jam, gemaakt van 100% biologisch fruit. De familie Rigoni selecteert zorgvuldig het beste fruit, geteeld op eigen grond en geoogst door biologische boeren. Dankzij de perfecte rijping van het biologische fruit, kan een hoogwaardig product worden gemaakt.

In tegenstelling tot veel andere jams die op de markt worden gebracht, bevat Fiordifrutta geen toegevoegde suiker. Het wordt gezoet met biologische appelsap. De bereiding vindt plaats bij lage temperaturen (tussen 30°C en 35°C), waardoor de authentieke smaak van vers geplukt fruit het best behouden blijft. Deze vernieuwende bereidingswijze is een eigen innovatie van Rigoni di Asiago en zorgt voor een uniek en excellent product. Bovendien bevat het maar liefst 30% minder calorieën dan vergelijkbare producten op de markt.

Alle producten van Fiordifrutta worden regelmatig gecontroleerd om te voorkomen dat ze sporen van bestrijdingsmiddelen of kunstmest bevatten, zowel door Rigoni di Asiago zelf als door externe instanties. Daardoor voldoen de producten aan de hoogste veiligheidseisen.

fiordifrutta

Er zijn vele manieren om van Fiordifrutta te genieten. Het is het geheime ingrediënt van de lekkerste broodjes en perfect voor het maken van smoothies en ijs. Het geeft smaak aan yoghurt en kwark, maar past ook heel mooi bij sterke kazen. Het is zelfs te gebruiken bij de bereiding van hartige recepten. Fiordifrutta is een traktatie voor het hele gezin, elke dag opnieuw.

Fiordifrutta is een exclusief product van Rigoni di Asiago en verkrijgbaar in klassieke smaken als aardbeien, abrikozen of frambozen, en exclusieve als wilde aardbeien, rode bosbes, granaatappel en rozenbottel. Allemaal zonder gluten. Geniet van dit bijzondere en verantwoorde product.

fiordifrutta-content

Back to Top